Ismét megmutatta magát az Assassin's Creed alkotójának őskori videojátéka

2017. április 21.
3.8161
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy ideje már nem hallottunk szinte semmit sem Patrice Desilets, az Assassin's Creed egykori alkotójának legújabb játékáról, azonban a Ubisofttól erőszakkal eltávolított fejlesztő a minap bemutatott róla egy újabb trailert, valamint közölt róla pár információt is.

Minderre a Reboot Develop 2017 alkalmából került sor, ahol emberünk bejelentette, hogy az Ancestors: The Humankind Odyssey című alkotás már nem epizodikus, hanem egy teljes játékként érkezik, és bár játszható formában van, egyelőre még nem áll készen a megjelenésre, sőt erre nem is a közeli jövőben számíthatunk.

Az alkotó kiemelte, hogy még mindig egy külső nézetes akció-kalandot tervez, amely időszámításunk előtt 10 millió környékén, az őskorban, az emberiség hajnalán játszódna, középpontban nagyon komoly erőforrás-menedzsmenttel, túlélő elemekkel, és bár azt még nem tudni, hogy a kannibalizmus megjelenik-e a játékban - lévén akkortájt ez nem volt olyan meglepő, mint manapság -, túl sok harcra azonban nem kell számítanunk benne, kardcsatákra pedig nyilván egyáltalán nem.

A játékon egyébiránt nemcsak Patrice Desilets az egyetlen ismert fejlesztő, az Ancestors: The Humankind Odyssey karaktereit ugyanis például az az animátor készíti, aki korábban az Assassin's Creed Ezióját, és a Prince of Persia Hercegét is megalkotta.

Megtudtuk még, hogy az alkotás egy jelentős része Afrikában játszódik majd, de a világ sokkal nagyobb és változatosabb lesz, így falak nélkül fedezhetünk fel benne mindent. A programot jelenleg 32 fő fejleszti, az alkotó célja pedig, hogy minél több női programozó is részt vegyen a munkában, ami fontos az emberiség történetének objektív bemutatásához.

Nézd nagyban ezt a videót!



4 hozzászólás

totyak

7 éve, 7 hónapja és 7 napja

Ez egy nagyon jó, egyedi ötletnek tűnik. Kérdés csak az, hogy mit lehet majd csinálni benne.

válasz erre

Gólem

7 éve, 7 hónapja és 7 napja

Nem lesz rossz, bár látni szeretnék már valami valós játékmenetet is...

válasz erre

Patrik94

7 éve, 7 hónapja és 7 napja

Eddig tetszik.

válasz erre

rDAVE

7 éve, 7 hónapja és 7 napja

"minél több női programozó is részt vegyen a munkában, ami fontos az emberiség történetének objektív bemutatásához"
Elég kevés az összefüggés, de attól még helyes, hogy minél többen legyenek.

válasz erre
Ancestors: The Humankind Odyssey
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja