Ingyenessége óta 13 millió alkalommal töltötték le a Jetpack Joyride-ot

2012. február 10.
1.6921
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Halfbrick legfrissebb hírei szerint ingyenessége óta már nem kevesebb, mint 13 millió alkalommal töltötték le a Jetpack Joyride című, kizárólag iOS rendszerekre megjelent alkotást, amely egy rendkívül aranyos, a klasszikus formulában alkotó platformer lett, amelyet betöltve egy jetpackkel a hátán éldegélő kisfiú fantasztikus kalandjaiba csöppenhetünk.

A tavalyi évben megjelent játék már fizetős korában - kemény 1 dollárt kértek érte - is elérte az egymilliós álomhatárt!

Mióta azonban ingyenessé vált, a letöltések megsokszorozódtak, az elmúlt napokban a Halfbrick ugyanis már a 13. milliót is regisztrálta, ami elképesztő számadat még egy ingyenes címtől is. A játékhoz az illetékesek szerint napokon belül megjelenhet egy komolyabb frissítés is, amelynek keretein belül számtalan újdonsággal gyarapodhat a játék világa.

Az Ausztráliából származó Halfbrick csapata egyébiránt már több címet is sikerre vitt a múltban, legutóbb éppen a Fruit Ninját, amelyből félmilliót tudtak értékesíteni csak és kizárólag Xbox 360 konzolokra.
Jetpack Joyride című, kizárólag iOS rendszerekre megjelent alkotást, amely egy rendkívül aranyos, a klasszikus formulában alkotó platformer lett, amelyet betöltve egy jetpackkel a hátán éldegélő kisfiú fantasztikus kalandjaiba csöppenhetünk.'>
2 hozzászólás

MrBuldika

13 éve, 2 hónapja és 6 napja

Rohadt jó kis game, tökre el lehet vele lenni!! röhögő smiley

válasz erre

Braddock

13 éve, 2 hónapja és 6 napja

Még ingyen sem kéne!

válasz erre
Jetpack Joyride
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja