Ingyenesen letölthető a Daymare: 1998

2023. január 01.
36.5651
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Resident Evil sok horrorjátékot inspirált az évek során, de van egy harmadik személyű lövöldözős játék, amely különösen erős és összetett kapcsolatban áll vele és a Capcommal, különösen a Resident Evil 2 Remake-el, méghozzá a Daymare: 1998.

A Daymare: 1998 eredetileg Resident Evil 2 Reborn nevű, nem hivatalos rajongói remakeként indult, 2015-ben azonban a kis fejlesztőcsapatot, az Invader Studiost meghívták a Capcom főhadiszállására és kérték, hogy hagyják abba a projektet, mivel készült egy hivatalos remake, csak éppen titokban.

Ahelyett, hogy teljesen feladta volna a játékot, az Invader átnevezte Daymare: 1998-ra és még néhány Resident Evil veteránt is sikerült toboroznia, hogy segítsenek a fejlesztésben. Így végül mégis megjelent a horrorjáték, amiben egy vegyi létesítményben történt szivárgást vizsgálva több karakterrel játszhatunk, irtjuk a zombikat és a mutánsokat, miközben egy sor logikát meghazudtoló rejtvényt is megoldunk.

A Daymare: 1998 igazából olyan, mint a Resident Evil egy alternatív változata, sok ismerős ötlettel, de különböző módon megvalósítva. Ha nagy horrorrajongó vagy és még nem próbáltad ki, 2023. január 2-ig teljesen ingyenes a GOG-on.

Daymare: 1998.'>
4 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 4 hónapja és 24 napja

Még pont elcsíptem, köszi! mosolygó smiley

válasz erre

Mordorer

1 éve, 4 hónapja és 25 napja

Köszi hogy szóltatok!

válasz erre

muki

1 éve, 4 hónapja és 25 napja

Ingyen ez kiváló, köszi!

válasz erre

VaPe

1 éve, 4 hónapja és 25 napja

Köszi az infót, már be is zsákolva!

válasz erre
Daymare: 1998
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja