Ingyenes rajongói modként tér vissza a Friday the 13th: The Game

2024. április 04.
24.7821
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Friday the 13th: Resurrected egy ingyenesen játszható, moddolt build a Friday the 13th: The Game alapján, most a csapat felfedte a megjelenési dátumot és igazán izgalmas dolgok derültek ki arról, mire számíthatunk.

Tavaly a kiadó Gun Interactive bejelentette, hogy a játékot 2023. december 31-én kivezetik, mivel elveszítették a licenceket. Az április 15-én érkező mod csak korlátozottan érhető el, azok tudják majd használni, akik a tavaly decemberi törlés előtt megvették Steamen a Friday the 13th: The Game-et.

Az eredeti játék 2017-ben jelent meg és az életciklusát jogi viták tarkították, végül ez annyira elfajult, hogy 2018-ben le kellett állítani az új tartalmak fejlesztését. A hamarosan megjelenő Resurrected dedikált többjátékos szervereket biztosít és exkluzív rajongók által készített tartalmakkal töltik fel, például új karakterekkel és skinekkel.

Friday the 13th: The Game alapján, most a csapat felfedte a megjelenési dátumot és igazán izgalmas dolgok derültek ki arról, mire számíthatunk.'>
3 hozzászólás

muki

2 hónapja, 2 hete és 5 napja

Naaaa!!! meglepett smiley De király! mosolygó smiley

válasz erre

petrovicsz

2 hónapja, 2 hete és 6 napja

Az igen! meglepett smiley Kíváncsi leszek rá.

válasz erre

zender

2 hónapja, 2 hete és 6 napja

Kiváló megoldás!

válasz erre
Friday the 13th: The Game
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja