Íme az első pre-E3 Assassin‘s Creed: Revelations videó

2011. május 31.
2.6221
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Alig egy hét van hátra az E3 jeles eseményéig, s több mint természetes, hogy naprakészek óhajtunk lenni az olyan címek kapcsán, mint az Assassin's Creed: Revelations, amely kétségtelenül hatalmas durranás lesz.

Erre lehetőségünk is van, a Ubisoft ugyanis nemrégiben bemutatta "Útban az E3 felé" videósorozatának első epizódját "Készülődés" címen, melyben a neves stáb indulás előtti felhajtását vehetjük szemügyre, mintegy 2 percbe zsúfolva. A várva-várt játék tekintetében vajmi kevés eresztésnek lehetünk tanúi, de azért érdemes belekukkantani a videóba.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
Lázas készülődés vár a Ubisoft csapatra, hisz Észak-Amerika határozottan messze van, és alaposan össze kell szedniük a műsort, ha valóban le akarnak hengerelni minket azzal a bizonyos trailer-rel, amit a los angeles-i eseményen mutatnak majd be. Nem, mintha bárminemű kétségünk támadna a siker felől.

Mindenesetre maradjunk a közelben: hamarosan érkezik a második videó, E3-címmel, abból talán valami ízig-vérig Assassin's Creed: Revelations matéria is a szemünk ügyébe kerül.
2 hozzászólás

Vendég

13 éve, 5 napja

Észak-amerika lehet hogy messze van de a trailert magyarok csinálták teljes egészében

válasz erre

Vendég

13 éve, 14 napja

azért van egykét igazi kocka köztük

válasz erre
Assassin's Creed: Revelations
9.000 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

M.O.R.P.H. profiljaSunyi78 profilja