Így fest majd a Facebook-os Civilization (videó)

2011. május 17.
2.3151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Aki arra számít, hogy az új Facebook-köntösbe bugyolált Civilization World stratégiai játék kiköpött mása lesz az eredeti címnek, épp csak böngészőnk keretei közé szorul és egy "Facebook" logót kap korona gyanánt, nos, rájuk alighanem szép kis csalódás vár az út végén.

Hogy ez a csalódás pozitív, avagyon negatív lesz-e, az már csak rajtatok múlik; mindenesetre a lejjebb található ismertető videósorozat első része remek rálátást biztosít a dologra. Érdemes belekukkantani.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
Már első benyomásunk sem enged az elhamarkodott gondolatnak, hogy csupán egy Facebook-ra adoptált Civilization játékkal van dolgunk, de tovább megyek - ez akár még a javára is írható. Tekintettel, hogy egy közösségi oldal szolgál "felületként", számos, az eddigi játékok során nem tapasztalt lehetőségek tömkelege áll majd előttünk, az így fokozott szórakozásról már nem is beszélve.

Ha a Civilization World nem is arat majd osztatlan sikert, mint arra sokan számítanak, a Sid Meier és a Firaxis fejlesztői kétségtelenül egy remekbe szabott stratégiával örvendeztetik majd meg a műfaj kedvelőit - ezúttal egy közösségi oldalon.

A Civilization World várhatóan a nyár folyamán jelenik meg.
1 hozzászólás

totyak

10 éve, 7 hónapja és 26 napja

Ahhoz képest, hogy Facebook-os játék, annyira nem lett rossz, csak éppen felesleges.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

M.O.R.P.H. profiljaSunyi78 profiljamarco profilja