Advertisement

Időkorlát nélkül jött a Resident Evil 4 Remake demója

2023. március 10.
4.7841
Botyi profilja, adatai
Botyi
A magyar idő szerint tegnap éjszakai Capcom Spotlight című eseményen a Capcom bejelentette, hogy elérhetővé teszik a Resident Evil 4 Remake demóját, aminek nincs időkorlátja és annyiszor játszható újra, ahányszor a játékosok csak szeretnék.
Advertisement

A játékosok korlátlan alkalommal élhetik át Leon első lépéseit a rejtélyes európai faluban, The Chainsaw demó PlayStation 5-ön, PlayStation 4-en, Xbox Series X|S-en és PC-n érhető el. A Resident Evil 4 Remake demójának meglepetésszerű megjelenésével megtapasztalhatjuk a továbbfejlesztett grafikát és egy modernebb megközelítést.

Bár Leon egy elég képzett különleges ügynök, még mindig vannak korlátai, a demó pedig nem a horda kiirtásáról szól, hanem arról, hogy túléljük őket. A végeztével kapunk egy kis értékelést is, két hét múlva pedig érkezik a teljes verzió és azok, akik előrendelik a Standard Editiont, játékon belüli jutalmakat kapnak az induláskor.

Nézd nagyban ezt a videót!Advertisement
4 hozzászólás

drift3r91

2 hete és 6 napja

Érdekesség lehet: GTX kártyán is fut szépen a ray tracing. Több jelenetben is látni lehetett, és eléggé testreszabható a grafikai beállítás. Van szőr/haj effekt ami sajnos nagyon kevés játékban van pedig ma már alap lehetne. 2560*1080 ultra graf RT on locked 60fps 1080Ti simán hozta (unlocked 75+) fidelity quality 95+ ultra performance 110. Hagytam kikapcsolva és fix 60-ra raktam, megy mint az álom és nagyon szép lett a játék valóban. Animációk is jók. Proci i7 7700K 4.8GHz fix órajelen 30% át használta, RAMból 8 körül evett a játék, VRAMból 10 et.

válasz erre

Patrik94

2 hete és 6 napja

Izgi lesz ugyanazt a 15 percet százor végigtolni, de mindegy jó így is.

válasz erre

Én már a véglegest várom, de megvárom az első teszteket is vele...

válasz erre

Ronalddo

3 hete

Jah, azt hittem úgy időkorlát nélküli hogy rendesen végig lehet játszani. Hát ez így nem egy nagy valami.

válasz erre
Resident Evil 4 Remake
24.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt