Idén is lesz PC Gaming Show az E3-on

2019. április 03.
6.3181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Már ötödik éve az E3 expó szerves részét képezi a PC Gaming Show, mely arra hivatott, hogy a konzolos egyeduralmat egy kicsit felhígítva teret adjon az eseményen a számítógépes játékoknak is.

A hírek szerint nem lesz ez másként 2019-ben sem, lévén idén is visszatér az expóra a PC Gaming Show, ezáltal napra pontosan június 10-én, helyi idő szerint este 7 órakor a Twitch-en keresztül követhetjük majd nyomon az eseményeket.

Mint kiderült, lesznek trailerek, bejelentések, ebből kifolyólag soha nem látott játékok, de már bejáratott címekről is számíthatunk újdonságokra, tehát érdemes lesz odafigyelni az eseményekre.

Nézd nagyban ezt a videót!



1 hozzászólás

Neurotic

5 éve, 5 hónapja és 22 napja

Én mindig lelkesen várom az E3-on a PC gaming show-t. De mindig olyan fapados érzésem van, főleg a többi, nagy felhajtást rendező kiadó mellett. Látszik, hogy nem nagyon van senki aki a pc gaming szekerét tolja az E3-on. Kb az AMD az aki tiszteletét teszi rajta és meglobogtatja az éppen aktuális videokártyáját, hogy nézzétek meg így néz ki, és ennyi. Ezen kívül pedig ömlenek a kisebb fejlesztő csapat játékai amik között bár akadnak érdekességek néha, de nagy részük érdektelen.

Kár, hogy a Valve nem jár E3-akra. Akár külön show-t is megnéznék tőlük, vagy akár felkarolhatnák a pc gaminget is, ha már ebből a rétegből szedték meg magukat.

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2019
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja