Húszmillióan tekerték vissza az időt a Life is Strangeben

2023. november 26.
16.7961
Botyi profilja, adatai
Botyi
Az első Life is Strange címmel több mint 20 millióan játszottak - a fejlesztő ezt a mérföldkövet egy hálaadásnapi poszt részeként osztotta meg, amelyben azt írta, hogy hálás mindenkinek, aki Maxszel és Chloeval együtt ellátogatott Arcadia Baybe.

Bár ez egy lenyűgöző szám, érdemes hozzátenni, hogy a Life is Strange a megjelenése óta különböző áruházakban volt elérhető előfizetéses szolgáltatásokon keresztül. Tavaly megjelent egy felújított változat is, a debütálása óta pedig két további fővonalbeli játékkal bővült.

Az univerzum része a Before the Storm című előzmény és a The Awesome Adventures of Captain Spirit című spin-off is. "Szeretnénk megköszönni mindannyiótoknak, hogy játszottatok" - írta a Life is Strange csapata és egy videót is mellékeltek, amely a játék néhány pillanatát mutatja be. Az első rész egyébként közel 8 éve ingyenes, így akinek valamiért kimaradt, érdemes kipróbálnia.

Life is Strange címmel több mint 20 millióan játszottak - a fejlesztő ezt a mérföldkövet egy hálaadásnapi poszt részeként osztotta meg, amelyben azt írta, hogy hálás mindenkinek, aki Maxszel és Chloeval együtt ellátogatott Arcadia Baybe.'>
4 hozzászólás

petrovicsz

5 hónapja, 5 napja

Elismerve hogy gyönyörű eredmény, de azért ingyen... úgy azért ez nem olyan nagy hűha... mosolygó smiley

válasz erre

fighterlaci

5 hónapja, 5 napja

Durva, főleg hogy csak egy rész! meglepett smiley

válasz erre

VaPe

5 hónapja, 5 napja

Szinte minden platformra megjelent nem is egy verzióban, nem csoda ha sok fogyott.

válasz erre

Patrik94

5 hónapja, 5 napja

Nagyon szép eredmény!

válasz erre
Life is Strange
7.600 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaBotyi profilja