Hivatalossá vált a Doctor Who: The Eternity Clock

2011. december 13.
3.0631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A korábban felmerült pletykákat követően a minap hivatalossá lett a Doctor Who: The Eternity Clock létezése, így immáron biztosra vehetjük, hogy jövő év elején a sorozat újabb tagját köszönhetjük köreinkben.

A program várhatóan teljes egészében a korábbi alkotásokra építi fel játékmenetét, annyi különbséggel, hogy ezúttal képesek leszünk az időutazásra, ami számtalan izgalommal kecsegtet a rajongók számára, hiszen az opció szorosan kapcsolódni fog a sorozat hírhedt fejtörőihez is.

A fejlesztési munkálatokat információink szerint a Supermassive Games végzi majd, míg a forgatókönyv megírását a BBC Wales, illetve a sorozat két kulcsfigurája, Matt Smith és Alex Kingston vállalták magukra, akik hangjukat is hallatják majd a kampány során. A Doctor Who: The Eternity Clock várhatóan csak és kizárólag PC-re, PlayStation 3-ra és PlayStation Vitára jelenhet meg, méghozzá digitális formában, 2012 elején. El ne felejtsük továbbá, hogy a háttérben már javában készül egy MMO is a játék világán alapulva, aminek Doctor Who: Worlds in Time lesz a címe és a Segának is van hozzá némi köze.
5 hozzászólás

Szaby1980

13 éve, 6 hónapja és 4 napja

mosolygó smiley a sorozat nagyon tetszik,jó,jó,jó.

válasz erre

Johnnnnny

13 éve, 6 hónapja és 4 napja

nicemosolygó smiley

válasz erre

Shade

13 éve, 6 hónapja és 4 napja

Na erről sem hallottam még...: |

válasz erre

Vendég

13 éve, 6 hónapja és 4 napja

Az mmo jobban érdekel...mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 6 hónapja és 4 napja

Kirrrrály

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
totyak profilja