Hivatalosan is bejelentették az Elden Ring régóta pletykált kiegészítőjét

2023. február 28.
28.2851
Mikee profilja, adatai
Mikee
Hosszú ideje vártak a soulslike kaland játékosai egy új DLC-re, a FromSoftware végre megkönyörült rajtuk, hivatalosan is bejelentették az Elden Ring bővítményét, ami Shadow of the Erdtree címmel érkezik, emellett egy koncepciós rajzot is kaptunk.

Az Elden Ring egy éve jelent meg, a baljós hangulatú akció-RPG továbbra is elképesztő népszerűségnek örvend, több mint 20 millió példányban kelt el világszerte. Már a megjelenés óta keringtek pletykák egy önálló kiegészítőről, a tavalyi decemberi Colosseum Update után pedig a FromSoftware egy önálló csomaggal bővíti ki az Elden Ring kegyetlen világát.

A japán stúdió a mai napon megerősítette, hogy dolgoznak egy új kiegészítőn, ami Shadow of the Erdtree címmel fog érkezni, egy baljóslatú képet is kaptunk az expanzióból. Sajnos azt még nem tudjuk, hogy pontosan mikor is érkezik a kiegészítő, ahogyan arról sem árultak el infókat, hogy pontosan hány órát ölel majd fel a Shadow of the Erdtree.

A hivatalos közlemény szerint egy rázós utazásra indulunk, ismeretlen tájakon vezet majd át az utunk. A Shadow of the Erdtree PC-re, PlaySation 4-re, PlaySation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X|S konzolokra egyaránt elérhető lesz a megjelenést követően.

Hivatalosan is bejelentették az Elden Ring régóta pletykált kiegészítőjét - 2. kép


3 hozzászólás

Patrik94

3 hónapja, 1 hete és 3 napja

át tulajdonképpen semmit nem mondtak, csak az hogy "igazak voltak a pletykák".

válasz erre

Ronalddo

3 hónapja, 1 hete és 4 napja

Ohh végre!

válasz erre

petrovicsz

3 hónapja, 1 hete és 4 napja

Na itt volt az ideje.

válasz erre
Elden Ring
20.540 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt