Hivatalos: nyáron jön a Counter-Strike 2!

2023. március 22.
5.1011
Botyi profilja, adatai
Botyi
Néhány hétnyi pletyka, adathalászat és spekuláció után a Valve megerősítette a Counter-Strike 2 létezését, sőt a hivatalos YouTube-csatornáján rögtön három trailert tett közzé, ebből kiderül, hogy a játék nyáron érkezik.

A felfrissített pályák közül bemutattak párat, így néhány Touchstone térkép változatlan marad, csak grafikai frissítéseket kapnak, míg más, régebbi pályák az alapoktól kezdve újjáépülnek. Láthatjuk a cím új füstbombáit is, át lehet lőni rajta, aminek hatására a füst kissé szétoszlik majd az eltalált területeken, de akár gránátot is dobhatunk, amivel el tudjuk távolítani a füst jelentős részét.

Ha valakivel előfordult már, hogy lelőtték, miközben már jócskán elfutott, az valószínűleg a tick-ráta problémája volt. A hardcore FPS-rajongók örülhetnek, ugyanis a Valve azt állítja, ez "már nem számít", a szerver tudni fogja, hogy pontosan mikor lőttünk, ugrottunk. Geoff Keighley újságíró információi szerint ez a játék ingyenes frissítés lesz a CS:GO tulajdonosok számára és a játékos összes CS:GO tárgya magával megy a CS2-be.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

Ronalddo

2 hónapja, 1 hete és 5 napja

Remélem, jobban sikerül majd távoltartani a csítereket mint a mostaniban...

válasz erre

VaPe

2 hónapja, 1 hete és 5 napja

Végre gyerekek, végre!!!!

válasz erre

fighterlaci

2 hónapja, 1 hete és 6 napja

YESSSSSSS!!!!!!!

válasz erre

Patrik94

2 hónapja, 1 hete és 6 napja

Ennyi pletyka után meglepődtem volna ha nem ez történik!

válasz erre
Counter-Strike 2
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

M.O.R.P.H. profiljaSunyi78 profiljamarco profilja