Hivatalos: itt a Sony válasza a Game Pass-re, itt az újragondolt PS Plus!

2022. március 29.
34.6801
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Most már hivatalos, a Sony bemutatta a PS Plus Essentials, PS Plus Extra és PS Plus Premium háromszintű előfizetési szolgáltatást, amely a vállalat válasza az Xbox Game Passra - korábban ugyebár ezt pletykálták Spartacus néven.

A szolgáltatás alapszintje, a PS Plus Essentials havi 8,99 euróba (kb. 3300 forint), vagy 24,99 euróba (kb. 9200 forint) három hónapra, illetve 59,99 euróba (kb. 22 ezer forint) kerül évente, és gyakorlatilag megegyezik a PS Plus szolgáltatással.

A következő a PS Plus Extra, ami tartalmazza a PlayStation Plus összes előnyét, valamint egy 400 PS4 és PS5 játékból álló, a konzolokra letölthető könyvtárat. Az olyan kiemelkedő PlayStation-játékok, mint a Pókember, a Pókember: Miles Morales, a God of War, a Returnal, a Mortal Kombat 11 és a Death Stranding ennek a szintnek a részeként lesznek elérhetőek (jelenleg a PlayStation Now-hoz hasonlóan).

Érdemes megjegyezni, hogy a szolgáltatás részeként - az Xbox-szal ellentétben - az első napon nem kerülnek fel Sony-játékok a szolgáltatás részeként, ehelyett valamikor a kezdeti megjelenési ablakok után kapjuk meg a szolgáltatásban az első féltől származó játékokat.

Végül pedig ott van a PS Plus Premium - ez a szint tartalmazza a fentieket, emellett klasszikus játékokkal bővül a PS1, PS2 és PSP korongokról, időkorlátos játékpróbákkal és PS3/PS4 játékstreaminggel.

Ennek a szolgáltatásnak az ára: 16,99 euró (kb. 6300 forint) havonta, 49,99 euró (kb. 18 399 forint) három hónapra, vagy 119,99 euró (kb. 44 ezer forint) évente. A Sony megjegyzi, hogy a retró játékok letöltésére vagy streamelésére is lehetőség lesz a csomag részeként.

Fontos azonban, hogy nálunk Premium helyett PS+ Deluxe lesz a csomag neve, és mivel nálunk nincs PS Now szolgáltatás, ezért olcsóbban kapjuk meg a pakkot. Persze a PS3-as alkotásokhoz így nem férhetünk hozzá.
6 hozzászólás

Reichert Viktor

2 éve, 2 hónapja és 2 napja

Szánalmasok ,hogy megint csak arra megy ki ,hogy minét több ember megint lehúzzanak...Nagy bukta lesz...

válasz erre

fighterlaci

2 éve, 2 hónapja és 2 napja

Nem tűnik rossznak, de megvárom majd vele az első tapasztalatokat.

válasz erre

soami

2 éve, 2 hónapja és 2 napja

Moby Dick írta:
Ejha ezt jól megvariálták, de egészen jól hangzik. Bár a 44 ezres előfiz elég sok.
Miért az xbox game pass ultimate is ennyi egy évre röhögő smiley

válasz erre

bekecs

2 éve, 2 hónapja és 2 napja

Komoly árcédulák vannak.

válasz erre

Direktor

2 éve, 2 hónapja és 2 napja

A PS Plus Extra mennyibe kerül? Az nem derül ki.

válasz erre

Moby Dick

2 éve, 2 hónapja és 2 napja

Ejha ezt jól megvariálták, de egészen jól hangzik. Bár a 44 ezres előfiz elég sok.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja