Hideo Kojima nem vesz részt a Metal Gear Solid Delta: Snake Eater fejlesztésében

2023. május 31.
18.0641
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Konami válaszolt a játékosok legégetőbb kérdéseire a Metal Gear Solid Delta: Snake Eater fejlesztésével kapcsolatban, az egyik információ arra vonatkozik, hogy a sorozat híres alkotója, Hideo Kojima részt vesz-e a remake elkészítésében.

Nemrég derült ki, hogy a címért felelős fejlesztők a Konami munkatársaiból álló csapat, méghozzá a Virtuos-szal közösen, utóbbi számos népszerű IP-nek, például a Final Fantasy-nak, a Dark Soulsnak és a NieR: Automatanak dolgozott támogató stúdióként. Most a a Konami szóvivője beszélt Hideo Kojima és a készülő játék kapcsolatáról.

Megerősítették, hogy a neves rendező nem vesz részt a remake fejlesztésében, a szóvivő azonban megemlítette, hogy a csapat keményen fog dolgozni azon, hogy fenntartsa a munkássága által hozott örökséget és kijelentette, hogy "keményen fog dolgozni ezen a remake-en és a portokon is (a Metal Gear Solid: Master Collectionhöz), hogy több platformon még több játékos élvezhesse a világ minden táján".
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater fejlesztésével kapcsolatban, az egyik információ arra vonatkozik, hogy a sorozat híres alkotója, Hideo Kojima részt vesz-e a remake elkészítésében.'>
3 hozzászólás

Patrik94

11 hónapja, 2 hete

RIP Metal Gear Solid Delta: Snake Eater.

válasz erre

fighterlaci

11 hónapja, 2 hete

Az nem túl jó hír a játékra nézve..

válasz erre

Ronalddo

11 hónapja, 2 hete

Várható volt sajnos, szóval ez már nem lesz ugyanaz...

válasz erre
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaManiac profiljaMonyo profilja