Hiába tiltottak 1 millió fiókot, továbbra is harcolnak a botok ellen a Lost Ark fejlesztői

2022. március 13.
33.3191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Lost Ark továbbra is rendkívül népszerű a Steamen, de az MMORPG nem mentes a problémáktól - és az egyik legnagyobb probléma a botoktól származik, holott a fejlesztők már egymillió botot tiltottak ki.

Igen ám, de most egy új "top issues" jelentésben elismerik, hogy ez csak az első lépés. További tiltások és más változtatások is várhatóak, amelyek segítenek megállítani a botok áradatát. Ezt a kezdeti masszív tiltási hullámot követően továbbra is rendszeresen banolni fognak, hogy még több botot távolítsanak el - áll a fejlesztők közleményében.

Ezen túlmenően belső módszereken és eszközökön is dolgoznak, hogy sokkal nehezebbé tegyék a botok játékba jutását, különösen a jelenlegi sebességgel, ahogyan mostanában létrejönnek. Ezek a frissítések hamarosan úton lesznek a Lost Arkba.
Lost Ark továbbra is rendkívül népszerű a Steamen, de az MMORPG nem mentes a problémáktól - és az egyik legnagyobb probléma a botoktól származik, holott a fejlesztők már egymillió botot tiltottak ki.'>
3 hozzászólás

VaPe

2 éve, 3 hónapja és 10 napja

Annyira hihetetlen hogy ez még mindig valós probléma... Nem képesek egy játékot úgy megírni hogy ne lehessen trükközni benne. szomorú smiley

válasz erre

Patrik94

2 éve, 3 hónapja és 10 napja

Jobb kódot kellett volna írni, most nem kéne harcolni...

válasz erre

fighterlaci

2 éve, 3 hónapja és 10 napja

Bal****ok. Nem igaz hogy nem lehet kialakítani valami védekezést.

válasz erre
Lost Ark
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljafighterlaci profilja