Hiába a gyenge rajt, már a második és harmadik szezon is készül a Babylon's Fallhoz

2022. március 19.
30.8771
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Babylon's Fall még a megjelenését megelőzően sem keltett nagy hype-ot vagy figyelmet, de még így is megdöbbentő volt látni, hogy milyen katasztrofálisan rajtolt - a kritikusok és a szélesebb közönség egyaránt elítélték, ráadásul nem is vonzott nagy játékosbázist.

A megjelenéskor például a Steam-en a párhuzamos felhasználók száma 650 volt - ez megdöbbentően alacsony egy nagy fejlesztő és kiadó új alkotásától. Azokat a live service darabokat, amelyek nem indulnak be jól, a fejlesztők és kiadók gyakran gyorsan lemondanak - de úgy tűnik, a PlatinumGames és a Square Enix nem szándékozik ezt tenni a Babylon's Fall esetében - legalábbis a belátható jövőben.

A játék hivatalos weboldalán nemrég közzétett frissítés részeként a fejlesztők világossá tették, hogy nem tervezik a fejlesztés mértékének csökkentését, és hogy a jövőre vonatkozó tervek már folyamatban vannak. A 2. évad munkálatai gyakorlatilag befejeződtek, míg a 3. évadban és azon túl érkező tartalmak fejlesztése szintén folyamatban van.
2 hozzászólás

zender

2 éve, 3 hónapja és 6 napja

Helyes, nem is szabad feladni.

válasz erre

petrovicsz

2 éve, 3 hónapja és 6 napja

Szerintem pont az a jó hogy nem adják fel.

válasz erre
Babylon's Fall
24.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja