Hat hónappal a katasztrofális indulás után az eFootball 2022 most készen áll az újrakezdésre

2022. április 07.
44.4181
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A fél játékvilág az eFootball 2022-n nevetett tavaly, amikor a Konami kihozott egy gyakorlatilag játszhatatlan buildet belőle azzal a célzattal, hogy a PES-sorozatot új néven, ingyenes formában, folyamatos tartalmakkal bővítve emeljék újabb szintre.

Az ötlet ugyan jó volt, de valójában a játék nemcsak nulla tartalmat adott a rajongók kezébe, hanem hemzsegett a különféle technikai hibáktól is, aminek hála a Steamen soha nem látott negatív kampány indult ellene, és a rengeteg lepontozás miatt a Konami úgy döntött, hogy újragondolja ezt az egészet.

Noha újabb fél évet kellett tölteniük a fejlesztéssel, de április 14-én végre érkezik a Steamre az eFootball 2022 1.0-s kiadása, ami tartalmaz minden olyan funkciót, amit már a fél évvel ezelőtti változatnak kellett volna, tehát jövő héten érdemes lehet újra kipróbálni, mert most már örömet is okozhat, nemcsak bosszúságot.
eFootball 2022-n nevetett tavaly, amikor a Konami kihozott egy gyakorlatilag játszhatatlan buildet belőle azzal a célzattal, hogy a PES-sorozatot új néven, ingyenes formában, folyamatos tartalmakkal bővítve emeljék újabb szintre.'>
2 hozzászólás

Moby Dick

2 éve, 1 hónapja és 21 napja

Jaj szegények. Csak meg tudták csinálni.

válasz erre

zender

2 éve, 1 hónapja és 21 napja

Mindenki megérdemel egy új esélyt. mosolygó smiley

válasz erre
eFootball
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
muki profiljaBotyi profilja