Hárommillió európai zeneletöltés az OD2-ről

2004. január 21.
3.7721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A kontinensről 2003-ban több mint hárommillió fizetős letöltést regisztrált a legnagyobb európai online zeneszolgáltató, az On Demand Distribution (OD2).
 

Az imponáló adat azonban az elemzők szerint csak első hallásra tűnik igazi eredménynek, valójában a kontinens lakosságához képest elhanyagolható, azt azonban mindenképpen jelzi, hogy a fizetős online zeneszolgáltatás már létező iparág, még ha gyerekcipőben is jár.

Ez azonban korántsem nyugtatja meg a negyedik egymást követő évben folyamatosan csökkenő CD-eladásokat regisztráló hanglemezipart, mely helyzetének teljes újragondolására kényszerülhet.

A CD másolásvédelmi-rendszerek egymás után buknak meg, ám ha mégsem, a mai átlagos új PC-kbe asztali CD-kről bejátszható a lemez, trackekre bontható, és ezután semmi sem állíthatja meg az mp3 átalakítást, vagy az azonnali másolást. Az OD2 vezetői ennek ellenére bizakodóak, mivel a forgalom hónapról hónapra 25 százalékkal növekszik, ám ha a fejlődés ilyen ütemben folytatódik, akkor is évek kellenek a kontinensen fejenkénti évi egyetlenegy dal letöltésének eléréséhez.
4 hozzászólás

Vendég

15 éve, 11 hónapja és 8 napja

válasz erre

Vendég

16 éve, 9 napja

válasz erre

Vendég

16 éve, 1 hónapja és 7 napja

válasz erre

Vendég

16 éve, 1 hónapja és 26 napja

bassza meg nem tudjátok honnan lehet letőlteni a a pesti fiúktól a bombát itt az eamil cimem
ha valaki tudja irja meg nekem emilen oké illesa3@citromail.hu

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja