Advertisement

Három Lego Legends of Chima videojátékot is bejelentett a Warner

2013. január 03.
3.5341
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Meglepő módon nem egy újabb filmes franchise-t kívánnak feldolgozni a Traveller's Tales emberei a soron következő Lego videojáték keretein belül, a csapat ugyanis a Warner Bros oldalán bejelentett rögtön három Lego Legends of Cima alkotást.
Advertisement

Az első bejelentett cím a Lego Legends of Chima: Speedorz lett, ami egy mini-kihívásokkal tűzdelt, és az ismert Chima karaktereket, illetve helyszíneket felvonultató versenyjátéknak ígérkezik, megjelenése pedig a mai napon lesz esedékes iOS rendszerekre, de a Lego.com-ról már most is tölthető.

A második frissen bejelentett cím a Lego Legends of Chima: Laval's Journey lett, ami Nintendo 3DS-re és PlayStation Vitára még a nyáron, Nintendo DS-re pedig ősszel fog megjelenni, betöltésével pedig egy legendás harcos, Laval bőrébe bújhatunk egy óriási kaland kedvéért.

A sorban az utolsó a Lego Legends of Chima Online lett, aminek megjelenésére szintén ősszel számíthatunk majd, mint egy free to play alkotás, amelyet betöltve a játékosoknak lehetőségük lesz felépíteni és testre szabni saját birodalmukat.
Advertisement
1 hozzászólás

Vendég

10 éve, 10 hónapja és 7 napja

szevaválasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

iPet profiljaManiac profiljamarco profilja