Három részletben érkeznek majd a friss tartalmak a Sonic Frontiers-hez

2022. december 01.
36.0621
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
A vegyes fogadtatás ellenére a SEGA úgy tűnik, hogy hoszú távra tervez a legújabb Sonic kalanddal, a Sonic Frontiers jövőre egy fotómódot, új sztorifejezetet, vadiúj karaktereket, új funkciókat, skineket és még sok egyéb újdonságot is kapni fog majd.

A Sonic Frontiers nem váltotta meg ugyan a világot, erősen közepes játék lett a kék sűndisznó legújabb kalandja (kritikánkat ide kattintva olvashatjátok). Ennek ellenére a SEGA tovább bővíti a játékot, jövőre számos ingyenes tartalmat kap majd a Sonic Frontiers. A hivatalos roadmap szerint három részletben érkeznek majd az újdonságok, az első frissítés az elmaradhatatlan fotómódot, egy juke boxot és egy új Challenge játékmódot ad hozzá a játékhoz.

A második szakaszban Sonic születésnapját ünnepeljük majd vadiúj kihívásokkal. Az igazi nagy durranás a harmadik etap, ebben ugyanis egy új sztorifejezet és vadiúj játszható karakterek érkeznek majd, nagy valószínűséggel Knuckles-t, Amy-t és Tails-t is kipróbálhatjuk. Idén sem maradunk friss tartalmak nélkül, december 21-én egy karácsonyi kinézettel érkezik a Holiday Cheer Suit DLC, emellett elérhetővé vált a Monster Hunter Collaboration kiegészítő is.

Három részletben érkeznek majd a friss tartalmak a Sonic Frontiers-hez - 2. kép


Sonic Frontiers jövőre egy fotómódot, új sztorifejezetet, vadiúj karaktereket, új funkciókat, skineket és még sok egyéb újdonságot is kapni fog majd.'>
2 hozzászólás

Moby Dick

1 éve, 5 hónapja és 6 napja

Lehet már az elején kellett volna új tartalom mert nem egy túl jó játék.

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 5 hónapja és 7 napja

Ha lesz elég játékos...

válasz erre
Sonic Frontiers
24.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja