Három Medal of Honor-játék multiplayer szerverét is lekapcsolja hamarosan az EA

2023. február 14.
33.8071
Mikee profilja, adatai
Mikee
Hivatalosan is a sírba száll a Medal of Honor-széria, az Electronic Arts három Medal of Honor-játék szerverét is lekapcsolja, a 2010-es Medal of Honor mellett a Medal of Honor: Warfighter és a Medal of Honor: Airborne online funkciói is megszűnnek hamarosan.

Az elmúlt években a Medal of Honor-széria valahogyan nem találta a helyét a videojátékos piacon, amíg a 2000-es évek elején a világháborús FPS-játékok királya volt a sorozat, idővel a feledés homályába süllyedt a szebb napokat is látott videojátékos franchise.

Habár a 2010-es reboot próbált új életet lehelni a szériába, sajnos az utód, a Medal of Honor: Warfighter nem tudott a nagy elődök nyomdokaiba lépni. Az EA ennek ellenére egészen mostanáig fenntartotta a játékok szervereit, a héten viszont három Medal of Honor-játék mulitplayer részétől is búcsút vehetünk, valamint a digitális áruházak polcairól is eltűnnek.

A Medal of Honor: Airborne, a Medal of Honor reboot és a Medal of Honor: Warfighter régóta üresen kongó szervereit a hivatalos bejelentés szerint február 16-án kapcsolják le, egy utolsó körre érdemes lesz összetrombitálni a haverokat. A döntéssel a 2020-as Medal of Honor: Above and Beyond marad az egyedüli Medal of Honor-játék a piacon.
2 hozzászólás

Patrik94

4 hónapja,

Ezeréves cuccok, semmi extra,

válasz erre

fighterlaci

4 hónapja,

Mondjuk nem valami friss játékok, szóval érthető.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Botyi profilja