Három kedvcsinálót, köztük egy gameplay videót is kapott az Immortals Fenyx Rising

2020. október 23.
19.0321
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Ubisoft tegnap este úgy döntött, hogy alaposabban is megmutatja a rajongóknak, mi fán terem végül Immortals Fenyx Rising című szerepjátékuk, mely egy mitológiában gazdag fantáziavilágba kalauzolja majd el a játékosokat.

A főként a görög és római mitológián alapuló alkotás - mely kicsit olyan, mintha a Titan Quest és a Zelda találkozása - rendkívül jól kidolgozott koncepcióval rendelkezik, amit egy sztori trailerrel nyomatékosítottak a készítők, de az az alábbi kedvcsinálók közül a gameplay videó lesz az igazán nagy ász, hiszen teljes valójában láthatjuk benne futás közben a játékot, a küzdelmeket, a fejtörőket, de még a fejlődési rendszert is.

Az Immortals Fenyx Rising várhatóan december 3-án várható PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X-re, Nintendo Switch-re és Google Stadiára is, tehát gyakorlatilag minden létező platformra debütál, mégpedig az alábbiakban látható formában.

Nézd nagyban ezt a videót!Immortals Fenyx Rising című szerepjátékuk, mely egy mitológiában gazdag fantáziavilágba kalauzolja majd el a játékosokat.'>
3 hozzászólás

zender

4 éve, 24 napja

Jü lesz ez. Nem hibátlan, de jó. Várom.

válasz erre

muki

4 éve, 25 napja

Gameplay is elég meggyőző, de kicsit olyan fura, egyik helyen tök látványos, másik helyen olyan.. Fura. Mindenesetre várom nagyon.

válasz erre

Tommy

4 éve, 25 napja

Jól fog kinézni. Engem be tud rántani.

válasz erre
Immortals Fenyx Rising
18.199 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profilja