Hangulatos kedvcsinálót kapott a PlayStation-exkluzív lövölde, a Convallaria

2022. november 22.
4.6601
Mikee profilja, adatai
Mikee
A Sony Interactive Entertainment gondozásában készülő külső nézetes lövöldözős program, a Convallaria egy ütős gameplay trailerrel jelentkezett, a játékmenet mellett a játék fantasy világába és a harcokba is betekintést nyerhettünk a rövidke előzetesben.

A Convallaria a PlayStation China Hero Project részeként készül, a projekt mögött pedig a Loong Force csapata áll. A játék egy érdekes TPS-lövöldének ígérkezik, fantasy és futurisztikus sci-fi elemek alkotnak érdekes egyveleget a játékban. A Convallaria nagyban épít majd a csapatmunkára, az intenzív harcok során akár 100 karakter is rohangálhat a pályán, PvP arénák és PvE missziók egyaránt megtalálhatóak lesznek a hátulnézetes programban.

Csapatban különféle nagyra nőtt szörnyek, bossok ellen küzdhetünk majd meg vállvetve, változatos fegyverarzenál, számos képesség, skill és rengeteg karakter áll majd a rendelkezésünkre. A Convallaria már 2016 óta fejlesztés alatt áll, valamikor majd 2023 elején érkezik majd meg a program, PlayStation 4 és PlayStation 5 konzolokra fog megjelenni az intenzív, pörgős harcokat ígérő TPS-játék.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

Patrik94

2 hete

Ejj de ****án néz ki!

válasz erre

fighterlaci

2 hete és 1 napja

De jól néz ki bakker!

válasz erre
Convallaria
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja