Hamarosan kiderülhet, mikor jön a Star Wars Jedi: Survivor lastgen konzolokra

2024. június 19.
8.4221
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Star Wars Jedi: Survivor PS4-es és Xbox One-os változatai minősítést kaptak, ami arra utal, hogy az EA a közeljövőben megoszthatja a játék megjelenési tervét, a VGC szerint Brazíliában már besorolást kapott a Respawn címe.

Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a Survival megjelenése a küszöbön áll, de hamarosan talán híreket kaphatunk arról, hogy a játék mikor kerül új platformokra. Az EA tavaly augusztusban jelentette be, hogy PS4-re és Xbox One-ra is tervezi a Star Wars Jedi: Survivor megjelenését.

Andrew Wilson vezérigazgató akkor azt mondta, ez a játék egy igazi blockbuster és egy időtlen, kultúrát meghatározó IP-ben gyökerezik. Egyébként tavaly áprilisban jelent meg PS5-re, Xbox Series X/S-re és PC-re, a korai teljesítésétől az EA el volt ájulva, tehát lehetett arra számítani, hogy még azért a régebbi generációra kiadják.
Star Wars Jedi: Survivor PS4-es és Xbox One-os változatai minősítést kaptak, ami arra utal, hogy az EA a közeljövőben megoszthatja a játék megjelenési tervét, a VGC szerint Brazíliában már besorolást kapott a Respawn címe.'>
2 hozzászólás

Patrik94

1 hónapja,

Szerintem tök hirtelen fogják bedobni, pár héten belül jöhet is.

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 1 napja

Nem sokat kell rajta butítani. röhögő smiley Sajnos.

válasz erre
Star Wars Jedi: Survivor
28.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profilja