Hamarosan érkezik a népszerű kalózos játék, a Sea of Thieves hetedik szezonja

2022. augusztus 03.
3.6551
Mikee profilja, adatai
Mikee
A népszerű kalózos akció-kalandjáték, a Sea of Thieves fejlesztője, a Rare csapata egy blogposztban számolt be arról, hogy a holnapi nappal elrajtol a következő szezon rengeteg új kozmetika elemmel, új funkciókkal és testreszabási lehetőségekkel.
 

A holnapi napon debütáló, szám szerint hetedik szezon rengeteg újdonsággal érkezik, végre valahára vásárolhatunk külön hajókat a játékban, amiket tetszés szerint testre is szabhatunk. A sloop típusú hajók 250,000 goldba, a brigantinok 375,000 goldba, a galleonok pedig 500,000 goldba fognak "fájni" majd.

A büszke tulajdonosok át is nevezhetik a megvásárolt ladikjukat, de nem árt figyelni, mivel minden egyes névváltoztatás pénzbe, aranyba kerül. Minden egyes típusból egy hajót birtokolhatunk majd összesen. A korábbi "kölcsönvett" hajókkal ellentétben az új hajók belső tereit is szabadon dekorálhatjuk majd.

Testreszabhatjuk a belső bútorokat, a kapitány lakrészét, továbbá különféle képeket és trófeákat is kirakhatunk a falakra. Érdekesség, hogy a hajónk sérülése is látszódni fog egészen addig, amíg ki nem foltozzuk a lerobbant bárkánkat. Egy új fejlődési rendszer is helyet kapott a játékban, a különféle feladatok teljesítésével, mérföldkövek elérésével további kozmetikai elemeket oldhatunk majd fel.

A kapitányaink számára pedig elérhetőek lesznek új, speciális küldetések, aktivitások, amik kicsit megbolygatják majd a szokásos kincskeresős mechanikát. Az új frakciónál, a Sovereign névre hallgató kompániánál pedig mindenféle talált szajrét, loot-ot leadhatunk majd. A Captain's Logbook névre hallgató fedélzeti naplóban pedig nyomon követhetjük majd a szezon alatt elvégzett tevékenységeinket.

Tartalmasnak ígérkezik tehát a holnap kezdődő hetedik szezon, megéri majd újra összetrombitálni a rablóbandát egy kis tengeri portyázásra. Az újdonságokról pedig a játék hivatalos oldalán bővebben is olvashattok.Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Mikee

2 hete

Ronalddo írta:
Tényleg népszerű? Én nem sok emebrtr ismerek aki játszana vele. Nem tudom, a statisztikák mit mutatnak mondjuk.
Egy két ismerőst tudok mondani, aki aktívan játszik vele, meg ahogy nézetem, twitchen viszonylag népszerű a mai napig.

válasz erre

Ronalddo

2 hete és 1 napja

Tényleg népszerű? Én nem sok emebrtr ismerek aki játszana vele. Nem tudom, a statisztikák mit mutatnak mondjuk.

válasz erre

muki

2 hete és 1 napja

Egy ismerősöm se játssza így én se.

válasz erre
Sea of Thieves
17.790 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Mikee profiljaGargameth profiljafighterlaci profilja