Hamarosan a föld alatt is bányászhatunk a Pioneers of Pagoniaban

2024. június 06.
4.6881
Botyi profilja, adatai
Botyi
Néhány hét múlva érkezik a Pioneers of Pagonia következő tartalmi frissítése, a megjelenő bányászati csomag új nyersanyagokat, egységeket, épületeket és ellenségeket hoz a középkori fantasy városépítőbe.

Ahhoz, hogy a mélyen a föld alatt található új erőforrásokat ki lehessen bányászni, a várva várt geológus és a földalatti bányák belekerülnek a Pioneers of Pagoniaba. A kibányászott anyagok számos új játékmenetbeli kihívást jelentenek: az aranyércet fel kell dolgozni, valamint elő kell állítani az acélfegyvereket és páncélokat.

Sőt, a terjeszkedő törvényen kívülieket még időben meg kell állítani, mielőtt kiaknázzák az összes értékes természeti erőforrást a környékünkön. Az ismertetett frissítés június 25-én lesz éles, majd a harmadik negyedévben a mágikus frissítés következik új ellenségekkel, egységekkel, további tartalmak pedig 2024 telén várhatóak.

Nézd nagyban ezt a videót!Pioneers of Pagonia következő tartalmi frissítése, a megjelenő bányászati csomag új nyersanyagokat, egységeket, épületeket és ellenségeket hoz a középkori fantasy városépítőbe.'>
2 hozzászólás

Patrik94

1 hónapja, 1 hete és 3 napja

Baromi jól néz ki ez a game!

válasz erre

fighterlaci

1 hónapja, 1 hete és 3 napja

Az kemény. röhögő smiley Nagyon ki van találva.

válasz erre
Pioneers of Pagonia
11.600 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Mordorer profilja