Half Life 3 VR? A Valve nem mond rá nemet!

2015. március 06.
3.8411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Sajnos a legfényesebb reménysugarak ellenére sem került bejelentésre az idei GDC expón a Half Life 3, azonban ahogyan várható volt, az újságírók legalább szóba hozták a csapat egyik alkalmazottjának, aki optimista jövőképet festett le a téma kapcsán.
 

A Kotaku munkatársainak ugyanis volt annyi bátorságuk, hogy egy interjú során konkrétan nekiszegezzék a kérdéses Jeep Barnettnek, avagy a Valve egyik programozójának, miszerint lesz-e Half Life 3 a csapat által nemrégiben bejelentett VR headsetre?

A programozó egészen pontosan azt mondta, hogy "nem mondunk rá nemet, de nem tudjuk [még], hogy mi lenne helyes dolog." Hogy ez mit jelent valójában? Őszintén nem tudjuk, de Barnett annyit még hozzátett, hogy jelenleg túl kevés az idejük és az erőforrásuk, ezért hiába szeretnék az összes franchise-ukat elhozni az új VR eszközre, egyszerűen nincs elegendő idejük és emberük erre. Legalább már azt tudják, hogy egy Half Life 3-ra azért igencsak lenne igény...
5 hozzászólás

xpforever

7 éve, 11 hónapja és 5 napja

kpal írta:
Akkor IGEN!
Reméljük.

válasz erre

totyak

8 éve, 1 hónapja és 3 napja

Ekkora hülyeséget. Mit mondhatott volna szerencsétlen fickó, nem adhat egyértelmű igent, vagy nemet. Ez a lassú víz partot mos taktika mindig bejön. A rajongók elhiszik, hogy lesz valami, aztán egy ideig megint csendben maradnak.

válasz erre

supermanvsbatman

8 éve, 1 hónapja és 3 napja

akkor igen kell

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 1 hónapja és 4 napja

Talán majd egyszer eljön az idő hogy megjelenjen

válasz erre

kpal

8 éve, 1 hónapja és 4 napja

Akkor IGEN!

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljasoami profiljamarco profilja