Halálos fenyegetéseket kap Peter Parker új dizájnja miatt a Spider-Man rendezője

2020. október 04.
2.6181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Megint bebizonyította az emberiség, hogy olyan szélsőségekig képes elmenni, amik egyszerűen már a szánalmas kategóriába tartoznak, hiszen most éppenséggel a Spider-Man direktorát, Bryan Intihart találták be halálos fenyegetésekkel.

Természetesen mi más miatt került volna be a célkeresztbe, mint az elmúlt napok egyik legnagyobb botránya, Peter Parker újragondolt dizájnja miatt. A Spider-Man Remastered esetében ugyanis egy sokkal fiatalosabb, Tom Hollandra hajazó arcot kapott a karakter, amit szinte senki nem vett jó néven.

Intihar egy tweetben kért meg mindenkit, hogy ne zaklassák fenyegető üzenetekkel, főleg tudván, hogy mik mennek mostanság a világban. Intihar nem az első, akit ilyen jellegű támadásokkal találnak be, elég csak például az idei nagy The Last of Us Part 2 balhéra gondolni...

7 hozzászólás

muki

3 éve, 10 hónapja és 5 napja

Nehezen tudom elképzelni hogy valóban fenyegetik, személyesen őt és főleg hogy ezért. Ha valaki ezt nyilvánosan csinálja, meg kell tenni ellene a lépéseket, ha meg nem nyilvánosan akkor nem kiirogatni kell, hanem elmenni a rendőrségre, megtenni a feljelentést.

válasz erre

VaPe

3 éve, 10 hónapja és 5 napja

Azért nagyon kíváncsi lennék, valójában hány üzenetet kapott. Lehet hogy csak feltűnősködik, ki tudja.

válasz erre

petrovicsz

3 éve, 10 hónapja és 5 napja

Rohadt idióta megoldás. A remasterednél nem kicserélt embereket akarunk látni, hanem újra játszani az eredetit, mai élményben.

válasz erre

Imperator

3 éve, 10 hónapja és 5 napja

Elítélem az összes olyan retardáltat, akik képesek halásos fenyegetéseket küldeni egy játék miatt, másrészről a stúdió számíthatott volna erre a reakcióra, jobban le kellett volna kommunikálni a főszereplő teljes kicserélését.

válasz erre

totyak

3 éve, 10 hónapja és 5 napja

Egyik sem hasonlít Tom Holland-ra, amúgy meg tökmindegy hogy néz ki. Valójában nem is értem minek kellett átvariálni az arcát, de engem így sem zavar.

válasz erre

Patrik94

3 éve, 10 hónapja és 5 napja

Én is rühellem a csávót, ezek a mostani filmek is kikészítenek (nem is nagyon nézem már meg amíg nincs tévében), de sajna érthető, miért lett ilyen a feje.

válasz erre

fighterlaci

3 éve, 10 hónapja és 5 napja

De hát, jelenleg ez a karakter a filmen, ez van, el kell fogadni.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Ronalddo profilja