Gyűjtői kiadást kap a The Stanley Parable: Ultra Deluxe

2024. március 29.
4.7251
Botyi profilja, adatai
Botyi
Az iam8bit és a Crows Crows Crows közösen bejelentette, hogy hamarosan extra cuccok jönnek a The Stanley Parable: Ultra Deluxehoz, a narratíva-központú, első személyű játék kibővített újragondolásához.

A kiskereskedelmi fizikai kiadás (10.900 Ft) a négy művészeti kártya mellett tartalmazza magát a játékot és július 19-től lesz kapható. A Collector's Edition egy elit gyűjtemény, exkluzív borítóval, kézikönyvvel, figurával, igaz elég borsos: nagyjából 27 ezer forintot kérnek el érte.

Kaphatunk Stanley Parable CopyConductor 980 TX két oldalas oktató hanganyagot és bónusz tartalmat is 7.200 forintért, a soundtracket bakeliten 17 ezer forintért és egy gombot, amely a játékot játszó felhasználó nevét mondja ki 3.600 forintért.

És hogy ezt miért soroltuk fel tételesen? A The Stanley Parable termékek vásárlásából származó nettó bevétel 20 százalékát a 350.org non-profit jótékonysági szervezetnek ajánlják fel, amely a klímaváltozás elleni küzdelmet tűzte ki célul.

Nézd nagyban ezt a videót!The Stanley Parable: Ultra Deluxehoz, a narratíva-központú, első személyű játék kibővített újragondolásához.'>
3 hozzászólás

petrovicsz

2 hónapja, 3 hete és 2 napja

Hogyhogy most? meglepett smiley Több éve megjelent!

válasz erre

fighterlaci

2 hónapja, 3 hete és 2 napja

Hát ezért biztos nem fizetnék.

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 3 hete és 2 napja

Korrekt ez a felajánlás!

válasz erre
The Stanley Parable: Ultra Deluxe
8.600 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja