Friss részletek a The Witcher 3: Wild Huntról

2013. március 01.
2.0161
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Néhány német magazinnak sikerült újabb információkat szereznie - egyenesen a CD Projekt csapatától - a The Witcher 3-ról, így kiderült, hogy 50 órás játékidővel rendelkezik majd, és bár Geralt háttérsztorijára nem lesz hatással, de áthozhatjuk mentéseinket a korábbi epizódból.

A magazinok információi szerint a játékba visszatér az Axii varázslat, ami mellett az Ignii is alkalmazható lesz, méghozzá nem csak ellenfelek, hanem vadállatok ellen is, a játékban ugyanis pénzkereseti és erőforrás-gyűjtési célból megjelent a vadászat lehetősége, amiből tapasztalati pontot nem profitálhatunk, így Geralt csak a küldetések segítségével tudja elérni a számára megálmodott 60-as szintet.

Óriási hír a rajongóknak, hogy Geralt immáron végre képes lesz ugrani, sőt, a játékban ismét újragondolásra került a harcrendszer, amit forrásaink a Fallout 3-ban látott VATS-szisztémához hasonlítottak.

A The Witcher 3-ban nem kapnak majd szerepet a QTE-jelenetek, de egy minden eddiginél élőbb világ vár ránk, ahol a lakók dinamikusan reagálnak majd minden egyes apró cselekedetünkre. A helyszínek között egyébiránt megerősítést nyert már Novigrad és Skellige Islands, amelyek között többek hajóval is utazgathatunk majd.
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 1 hónapja és 7 napja

A második rész nagyon jó volt, színes és igazán kellemes hangulattal. Ez a harmadik teljesen a Skyrim havas-jeges világára emlékeztet. Egyelőre nekem ez nem jön be ígyszomorú smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 1 hónapja és 7 napja

Egyre jobban várom! mosolygó smiley

válasz erre
The Witcher 3: Wild Hunt
7.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja