Friss infók a Fallout: New Vegas DLC-pakkokról - Részletek és dátumok!

2011. május 03.
2.3731
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A Bethesda Softworks úgy határozott, nem feszíti tovább a húrt, s ma be is jelentettek három azaz HÁROM letölthető tartalmat (DLC-t, ha úgy tetszik), melyek várhatóan az elkövetkező hónapokban érkeznek a Fallout: New Vegas-t bővítendő.

A Honest Hearts, Old World Blues, valamint a Lonesome Road címeket viselő kiegészítések libasrban követik majd egymást Xbox 360, PlayStation 3 és PC felületek felé. A többi ottan, ni, lejjebb!

* Első befutónk a jelen információk tükrében az Honest Hearts lesz, mely Xbox 360-ra és (Windows) PC-re május 17-től (Xbox LIVE Marketplace), PlayStation 3-ra pediglen egy nappal később, vagyis május 18-án (PlayStation Network) válik elérhetővé. Az Honest Hearts a Utah-beli Zion Nemzeti Park érintetlen vadonjába kalauzol el minket egy expedíció erejéig. A dolgok azonban csakhamar kellemetlenre fordulnak, amikor is a karavánodon rajtaüt egy arra portyázó törzs. Midőn azon ügyködsz, hogy visszatalálj Mojave-be, óhatatlanul azon kapod magad, hogy már bele is folytál a törzsek, a new Canaanite-i misszionáriusok és a titokzatos Burned Man közt dúló háborúba. Az általad hozott döntés egész Zion sorsát befolyásolja majd.

* A júniusban érkező Old World Blues-ban rádöbbensz, miként születtek Mojave mutáns szörnyei, miközben te magad akaratlanul is egy kísérleti patkány szerepét öltöd magadra egy visszataszító tudományos kísérletben. Fésüld át a Big Empty háború előtti kutatóközpontjait a technológiáért, mellyel ráboríthatod az asztalt elrablóidra, vagy csatlakozz hozzájuk, hogy velük vállvetve harcolj a még náluk is sokkalta vészjóslóbb fenyegetés ellen.

* Végül pedig vegyük a júliusban esedékes Lonesome Road-ot, melyben a futár története teljesedik ki szemeink előtt, mikor is az eredeti Courier Six felveszi veled a kapcsolatot; egy Ulysses nevezetű emberé, aki a New Vegas elején megtagadta a Platinum Chip szállításának feladatát. Ulysses választ ígér neked a "miért"-re, ám csakis akkor, ha elvégzel egy utolsó feladatot - egy munkát, amely a Divide hurrikánok-söpörte kanyonjainak mélységeibe vezet téged, a tájra, melyet földrengések és viharok téptek szét. A Divide-ba vezető út hosszú és hálátlan, és azon kevesek közül, akik erre az útra léptek, sosem tértek vissza.

Valamennyi Fallout: New Vegas DLC elérhető lesz az Xbox LIVE Marketplace-en keresztül 800 Microsoft pont fejében - a PlayStation Network-ön ugyanezen tartalmak 9.99 euróba / 7.49 fontba fájnak majd.
Fallout: New Vegas-t bővítendő.'>
1 hozzászólás

Vendég

14 éve, 9 napja

Hú de drágák!meglepett smiley

válasz erre
Fallout: New Vegas
3.599 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja