Friss előzetest kapott a Tchia című trópusi kalandjáték

2023. január 20.
4.8151
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A fejlesztő Awaceb és a kiadó Kepler Interactive egy új videót tett közzé, amely Tchia csodálatos szigetvilágát járja be, egy trópusi kalandra hívnak, amelyet a csendes-óceáni Új-Kaledónia szigetéről szerzett első kézből szerzett ismeretek ihlettek.

A kedvcsináló a fiatal hősnővel, Tchiával kalandozik, hogy bepillantást nyerjünk a játék kitalált világába, amely kiváló a felfedezéshez és a kíváncsiság kielégítéséhez. A lány utazása magában foglalja a helyiek meglátogatását, miközben a homokos partoknál és a sziklafalaknál beszélget, dallamokat gyakorol és részt vesz a sziget életében.

Azonban nem minden nyugodt és pihentető, a szigetet a Maano nevű furcsa lények szállták meg, akik a szigetcsoport gonosz uralkodójának parancsára elrabolták apját. A játékosoknak mindent fel kell használniuk, hogy kiszabadítsák, az akciók között pihenhetnek, szórakozhatnak a szigeten.

Az Awaceb kicsi, kilencfős csapatának társalapítói gyerekkori barátok voltak, ők együtt nőttek fel Új-Kaledóniában és a szülőföldjük iránti szeretetét és tiszteletét használták a kalandjáték létrehozása során. A Tchia PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re jelenik meg 2023. március elsején.

Nézd nagyban ezt a videót!



Tchia csodálatos szigetvilágát járja be, egy trópusi kalandra hívnak, amelyet a csendes-óceáni Új-Kaledónia szigetéről szerzett első kézből szerzett ismeretek ihlettek.'>
2 hozzászólás

fighterlaci

1 éve, 3 hónapja és 12 napja

Igazán szép játéknak ígérkezik, gondolom PS Plusszal indít amúgy.

válasz erre

Mordorer

1 éve, 3 hónapja és 12 napja

Egész jópofa!

válasz erre
Tchia
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja