Advertisement

Fontos mérföldkőhöz érkezett az élőszereplős Twisted Metal sorozat, lecsapott rá az egyik streaming platform

2022. március 02.
29.1481
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár azt hittük, hogy évekig nem hallunk majd a Twisted Metal televíziós sorozatról, a gyakorlat azonban most megcáfolt minket, hiszen azon túl, hogy a Deadpool írói dolgoznak az őrült feldolgozás sztoriján, most újabb mérföldkövet ért el a projekt.
 

Az Anthony Mackie főszereplésével készülő TV sorozatról ugyanis megtudtuk, hogy lecsapott rá a Peacock névre keresztelt streaming szolgáltató, vagyis hivatalosan kizárólag náluk lesz megtekinthető a végeredmény, aminek már a sztorija is kezd körvonalazódni.

Amint ugyanis megtudtuk, a Twisted Metal egy-egy félórás részben meséli el nekünk egy olyan karakter történetét, akinek egy rejtélyes csomaggal át kell kelnie egy poszt-apokaliptikus közegen, majd miután egy kissé flúgos autótolvaj csatlakozik hozzá, egyre őrültebb kalandokba keverednek megannyi versenyzéssel, akcióval és humorral, na meg természetesen sok-sok durva járgánnyal.
4 hozzászólás

marco

11 hónapja, 3 hete és 3 napja

Patrik94 írta:
Hát ez nekem teljesen noname.
NIncs két éve hogy indultak, így nem annyira nagyok még - de folyamatosan terjeszkednek újabb és újabb területekre, 50 millió felhasználó körül mocorog. Viszont nem sok reális esélyt látok, hogy felénk is megérkezzen...

válasz erre

Ronalddo

11 hónapja, 3 hete és 3 napja

Nos akkor ezt sem fogom látni.

válasz erre

VaPe

11 hónapja, 3 hete és 3 napja

Hát akkor ezt nem sokan fogják látni.

válasz erre

Patrik94

11 hónapja, 3 hete és 3 napja

Hát ez nekem teljesen noname.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Botyi profiljazol63 profiljaMikee profilja