FIFA-játékon dolgozhat a 2K Games

2024.05.27. 08:00
13.2941
Maniac profilja, adatai
Maniac
Úgy tűnik, hogy miután az EA Sports elveszítette a FIFA-jogokat, nem kell végérvényesen lemondanunk a FIFA-névről a játékvilágban, méghozzá olyannyira nem, hogy a pletykák szerint egy igencsak nagy stúdió állhat be a franchise mögé.

Ez a nagy stúdió pedig nem más, mint a 2K Games! A Moh Play által kiszivárogtatott szóbeszédek alapján ugyanis a 2K Games-nek sikerült megállapodnia a FIFA csapatával arról, hogy videojátékot készíthessenek a kérdéses focis élmény alapján, és úgy tudni, hogy a FIFA 2K25 névre keresztelt első rész még idén megjelenik, jövőre pedig már a FIFA World Cup 2K26 is ott lesz a sorban.

Hivatalosan egyelőre még senki sem erősítette meg a fentieket, ha viszont igaz lenne, az azt jelentené, hogy ismét két nagyobb focis sorozat lenne a piacon. Izgatottan várjuk a hivatalos részleteket, hiszen ha idén érkezik a játék, akkor azt nemsokára be kell mutatni.
4 hozzászólás

fighterlaci

2 hónapja, 4 napja

Mindig nagy konkurenciák voltak az EA-val, szóval ez a revans lenne.

válasz erre

VaPe

2 hónapja, 4 napja

Nem vagyok egy nagy sportjátékos, de nagy lenne tényleg. mosolygó smiley Mondjuk tudtokmmal készül még vagy ezer Fifa játék, most már boldog boldogtalan csinálhat.

válasz erre

Patrik94

2 hónapja, 4 napja

Hát hajrá! Kíváncsian várom a végeredményt, végülis tapasztalatuk van a témában.

válasz erre

Hentes

2 hónapja, 4 napja

De nagy húzás lenne! röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások