FEZ - Gomez a PlayStation univerzumban

2014. március 26.
2.5931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
digitalse7en profilja, adatai
digitalse7en
A Polytron Corporation indie gyöngyszeme cross-buy támogatással érkezett PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re és PS Vitára.

A Fez 2012. április 13-án kezdte pályafutását Xbox 360-exkluzívként, később elérhetővé vált PC-re, Linuxra és Mac-re, az értékesítési mutató pedig minden egyes platformon átlépte a milliós értékhatárt.

Főszereplőnk a 2D-s világban éldegélő Gomez, aki egyik nap rátalál egy mágikus kalapra, ami által megnyílik számára a harmadik dimenzió. A Hexahedron, ami pixelhősünket felruházta a 3D-s hatalommal rögtön ezután felrobban, ennek a darabkáit kell megtalálnunk, máskülönben elpusztul az univerzum.

A puzzle platformer cross-buy támogatással érkezik, így elég csak az egyik PlayStation konzolra megvásárolni, hogy mindhármon élvezhessük, továbbá a mentések is megosztásra kerülnek az eszközök között. Az alkotás PS3 és PS4 változata egyaránt 60 fps-sel fut, nextgen konzolon ráadásul 1080p felbontásban.

A PlayStation Plus előfizetők 20% kedvezménnyel csaphatnak le rá április 2-ig, mindenki másnak 10 euróért kapható a Fez.

#tv#
3 hozzászólás

juhaszandor

10 éve, 11 hónapja és 8 napja

nekem pc-re megvan, az épp elég.

válasz erre

I3enG

10 éve, 11 hónapja és 8 napja

steamen megvettem megjelenéskor, de kizárt hogy kihagynám Vitán

válasz erre

totyak

10 éve, 11 hónapja és 8 napja

Aki mindenféle PS konzollal rendelkezik, annak ez nagyon jóajánlat.

válasz erre
Fez
3.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja