Advertisement

Februárban érkezik az Acer új Iconia Tab A200-as táblagépe

2011. december 22.
1.7421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az Acer december elején mutatta be hivatalosan is a nagyvilágnak a legújabb fejlesztésű, Acer Iconia Tab A200 névre keresztelt tabletjét, de ahogy azt már a hivatalos bejelentések nagy részénél megszokhattuk, a várható megjelenési idejéről és áráról a cég semmiféle információt nem közölt.
Advertisement

Ezekre a hiányzó részletekre derült fény a napokban, ugyanis jól értesült külföldi források elmondása alapján a szóban forgó táblagépet 2012 februárjában köszönthetjük az európai boltok polcain, az árcéduláján pedig változattól függően 329 eurós, illetve 349 eurós összeg lesz feltüntetve.

Az érkező újdonság mobilitására nem lehet panasz, ugyanis mindössze 260 X 175 X 12,4 milliméteres méretekkel büszkélkedhet, ami mellé alig 720 grammos tömeg párosul. A konfiguráció egy 10,1 inches, kapacitív multitouch kijelző köré épül, ami az 1280 X 800-as (WXGA) natív felbontással rendelkezik, a keretében pedig a ma már alapfelszereltségnek tekinthető webkamera 2M pixeles változata kapott helyet, egy mikrofon társaságában.

Az Acer Iconia Tab A200 rendszer lelkét az nVidia Tegra 2-es SoC-je (System-on-a-Chip) alkotja, ami két darab 1 GHz-re hangolt Cortex ARM9-es magot tartalmaz, mellé pedig egy 1024 MB RAM-mal feltöltött DDR2-es memóriarendszert társítottak a tervezők. A fent már említett két változat mindössze az alkalmazott háttértároló kapacitásában különbözik, ugyanis az olcsóbb modell egy 8 GB-os, míg a társa már egy 16 GB-os NAND flash meghajtóval van építve. Az adattárolókon a Google Android operációs rendszerének 3.2-es Honeycomb verziója kapott helyet.

A felszereltségek listáján persze szerepel még az Secure Digital formátum kezelésére felkészített kártyaolvasó (microSD, 32 GB-os maximális tárolókapacitás), a DLNA média streaming funkció, a giroszkóp, illetve a gyorsulásérzékelő is. A gép hálózati rendszerét egy 802.11b/g/n szabványú WiFi modul, és egy Bluetooth 2.1 + EDR adapter alkotja. A külső részen található az előbb említett SD kártyaolvasó, egy mini és egy teljes méretű USB 2.0 csatlakozó, valamint az integrált audiorendszer 3,5 milliméteres audiokimenete.

A tablet energiaellátását egy 3260 mAh teljesítményű Lithium-Polymer akkumulátor szolgáltatja, ami a hivatalos adatok szerint 400 óra készenléti időt, vagy nyolc órányi videolejátszást képes biztosítani. Az új Acer Iconia Tab A200 metálszürke és vörös színekben lesz megvásárolható.


Februárban érkezik az Acer új Iconia Tab A200-as táblagépe - 2. kép

Advertisement
5 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

12 éve, 2 hónapja és 24 napja

[Tiltott felhasználó!]

marco

12 éve, 2 hónapja és 24 napja

Egyszerre...

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

12 éve, 2 hónapja és 24 napja

[Tiltott felhasználó!]

marco

12 éve, 2 hónapja és 24 napja

Vendég írta:
Lesz erre ICS szerintetek?
Nagyon valószínű.

válasz erre

Vendég

12 éve, 2 hónapja és 24 napja

Lesz erre ICS szerintetek?

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

totyak profilja