Február végén bezárja japán irodáját a THQ

2012. február 16.
1.4311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hogy a THQ komoly anyagi problémákkal küszködik, arról már számtalan információ, de leginkább csak szóbeszéd látott napvilágot a múltban, valódi intézkedéseket azonban még nem hozott a kiadó azzal kapcsolatban, hogy ebből az esetleges galibából kilábaljon.

Az első valóban egy komoly pénzügyi csőd elhárítására hozott intézkedésüket a napokban hozták meg, a cég ugyanis bejelentette, hogy február 29-től lakatot tesz a Japánban megtalálható THQ irodára, aminek köszönhetően teljes egészében ki is vonul a régióból.

A bejelentés mellé érkezett indoklás szerint a bezárás elsősorban a múlt évben megtapasztalt pénzügyi veszteségek hatására történt, illetőleg azért, hogy jobban oda tudjanak figyelni az amerikai divízióra.

Az eset hatására természetesen az összes dolgozót menesztették, így a jövőben a THQ játékait várhatóan valamelyik komolyabb Japán céggel kooperálva fogja megjelentetni a távoli keleten.

Hogy az esetnek lesz-e folytatása és a THQ megoldja-e záros határidőn belül az egyre csak súlyosbodó problémáit, azt sajnos egyelőre lehetetlen megjósolni.
2 hozzászólás

Vendég

11 éve, 8 hónapja és 22 napja

Nem meglepő pedig. Sorra dőlnek be.

válasz erre

Braddock

11 éve, 8 hónapja és 22 napja

Na ezt sem gondoltam volna!

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt