Fallout: New Vegas: Las Vegas-i vakáció

2010. június 12.
6.5811
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A Bethesda a múlt héten törte meg a várakozást, és tette elérhetővé az első valamirevaló Fallout: New Vegas videót.

Az Obsidian Entertainment gondozásában készülgető szerepjáték a Fallout 3 hagyományait viszi tovább, ezúttal a nyugati partot, közelebbről szemlélve az egykori Las Vegast és környékét teszi bebarangolhatóvá. Az előző trailer ezt a vad vidéket tárta szemeink elé gameplay jelenetekbe ágyazva, az anyag egyetlen hibája az volt, hogy meglehetősen rövid időtartamú szórakozást biztosított. Szerencsére felfigyelt erre a kiadó is, és postafordultával küldte a következő mozgóképet, ezúttal bő két percbe ágyazva, korhű zenei aláfestéssel támogatva.

A látottak erősen hasonlítanak a már felemlegetett múlt heti szösszenetre, hiszen most is a New Vegas különféle lehetőségeibe kapunk gyorsan váltakozó betekintést. Az senki számára nem lehet meglepő, hogy lövöldöznünk kell majd, ennél sokkal érdekesebb például a körülményekhez képest virágzó New Vegas városának látványa, esetleg az, hogy a kaszinókba mi is bemehetünk, és kipróbálhatjuk a különféle szerencsejátékokat. A grafika kopottasnak tűnik, de egy Fallout esetében sosem ez a meghatározó tényező, így amennyiben a játékmenet hozza az elődök magas színvonalát, most sem lesz különösebb problémánk a látvánnyal. A produktum még idén befut, PC mellett Xbox 360 és PS3 konzolokon is elérhető lesz.
#tv#
Fallout: New Vegas videót.'>
4 hozzászólás

Shadow

15 éve, 25 napja

komoly kis game röhögő smiley a szerencse játéknál a grafika kicsit emlékeztetett a bioshockra a fegyvereket pedig valahogy olyan tul szilárdan tartja röhögő smiley de egyébként nekem tetszik
(hiányolsz belöle minket shade?röhögő smiley)

válasz erre

lacyboy

15 éve, 26 napja

Várom

válasz erre

Shade

15 éve, 26 napja

Komoly! És hihetetlen milyen faxán nézki. És én baromira hiányolom belőle az árnyékokat, arokkal baromira komoly lenne.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

15 éve, 26 napja

[Tiltott felhasználó!]

Fallout: New Vegas
3.599 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2010
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja