Fallout: New Vegas: Mától tölthető Xbox Live-ról a Dead Money DLC

2010. december 21.
2.3941
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Feltehetően még a legfanatikusabb videojátékosok is karácsonyi lázban égnek, ami így cirka három nappal Szenteste előtt teljesen normális, ám a szokásos stresszhelyzetek mellett gondoskodjunk a kikapcsolódásról is, amit a mai napon a Fallout: New Vegas kíván nyújtani az Xbox 360 konzollal rendelkezők számára, lévén korábbi híreinknek megfelelően mától tölthető az Xbox Live kínálatából a program első DLC csomagja, amely a Dead Money nevet kapta a keresztségben.

A kiegészítés hűen követi a Fallout 3 esetében már megszokott tartalmasságot és minőséget, betöltését követően ugyanis egy vadonatúj kis történetbe nyerhetünk bepillantást.

A bővítmény jelenleg csak a Microsoft konzoljára érkezik, és bár egyelőre még nem erősítette meg a Bethesda, biztosan PC-re és PlayStation 3-ra is ellátogat a jövőben, csak várjunk türelemmel. Ha viszont ott áll a szobában egy Xbox 360, máris izzítsuk, ugyanis ha még nincs ott, akkor a mai napon biztosan ott lesz a Dead Money DLC.
Fallout: New Vegas kíván nyújtani az Xbox 360 konzollal rendelkezők számára, lévén korábbi híreinknek megfelelően mától tölthető az Xbox Live kínálatából a program első DLC csomagja, amely a Dead Money nevet kapta a keresztségben.

A kiegészítés hűen követi a Fallout 3 esetében már megszokott tartalmasságot és minőséget, betöltését követően ugyanis egy vadonatúj kis történetbe nyerhetünk bepillantást.'>
1 hozzászólás

LolZ

11 éve, 7 hónapja és 1 napja

Anno még gépem nem vitte az ilyeneket.Haverom akinek boxa volt amint megtudta már megis kaparintotta.röhögő smiley

válasz erre
Fallout: New Vegas
3.599 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja