Európában is kapható a Nintendo DS Lite

2006. június 26.
2.2111
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
Ugyan tíz nappal ezelőtt kínai lapok hírül adták, hogy ismeretlen tettesek ellopták Hong Kong kikötőjéből az egyik Európának szánt Nintendo-szállítmányt, ennek ellenére azonban a vállalat tartotta magát korábbi bejelentéséhez, és hétvégén forgalomba hozták az öreg kontinensen is az átalakított hordozható konzolt.

Az új készüléket a Japánban élők már március eleje óta megvásárolhatják, június 11-én pedig az Egyesült Államokban is bemutatkozott a játékgép, mely iránt igen nagy az érdeklődés.

Az új Nintendo DS nemcsak esztétikusabb és kézreállóbb elődjénél, hanem hatalmas fényerejének köszönhetően kivételes játékélményt nyújt a felhasználóknak. Európában egyelőre csak fekete illetve fehér színekben lehet hozzájutni a konzolhoz, melyért 150 eurót kell fizessenek az érdeklődők. A Nintendo azonban az új készülék megjelentetésével nem szünteti be a korábbi "ormótlan" modell forgalmazását sem, hanem valamivel jutányosabb áron (130 euró) továbbra is elérhetővé teszi azt a vékonyabb pénztárcával rendelkezők számára.

Kapcsolódó linkek:
Nintendo Corporation
1 hozzászólás

Vendég

17 éve, 5 hónapja és 26 napja

a intendo ds lite is tu sok jatekot lejátszani??(amikor a sima nintendo ds-t bekapcoltam akkor kijöt 1 csomó játék (kisjatek)a lite nél is??

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt