Infómorzsák érkeztek a Devil May Cry 5-ből

2018. június 25.
10.6361
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Míg várunk a 2018-as gamescomra a további Devil May Cry 5 részletekért, érdemes odafigyelni a játék rendezőjére, Hideaki Itsuno-ra, aki megosztott pár kisebb részletet a játékkal kapcsolatban.

Tekintve, hogy a stuff a Devil May Cry 4 közvetlen folytatása - ignorálva ezzel a reboot epizódot -, ismét Nero-val leszünk, ezúttal pár évvel az előző rész eseményei után. A fiatal főhős egy mozgó démonvadász üzletet vezet, melynek transzportjául szolgáló furgonjához maga Dante ajándékozta a már trailerben is látható neon világítású Devil May Cry feliratot.

Nero robotkarja a Devil Breaker nevet viseli, mely több funkciót is el fog látni: a rendező elhintette, hogy aki alaposan odafigyel a trailerre, az kiszúrhatja ezeket. Hideaki Itsuno továbbá kijelentette, hogy a játék túl fogja szárnyalni a rajongók elvárását - ami elég magasan van sokaknál az elég megosztó reboot-nak szánt DmC: Devil May Cry epizód után -, de bízzunk benne, hogy a rendező lelkes nyilatkozatai nem a semmiből eredeztethetőek. Az idei gamescom eseményen végre többet is megtudunk!
Devil May Cry 5 részletekért, érdemes odafigyelni a játék rendezőjére, Hideaki Itsuno-ra, aki megosztott pár kisebb részletet a játékkal kapcsolatban.'>
4 hozzászólás

Mordorer

6 éve, 3 hónapja és 2 napja

BÍrom amikor ilyen apró részletekre is figyelnek.

válasz erre

muki

6 éve, 3 hónapja és 3 napja

Jók az ilyen backstage infók. mosolygó smiley

válasz erre

Patrik94

6 éve, 3 hónapja és 3 napja

Milyen apróságokra is figyeltek! meglepett smiley

válasz erre

VaPe

6 éve, 3 hónapja és 3 napja

Jól összerakták ezeket a dolgokat benne. mosolygó smiley

válasz erre
Devil May Cry 5
14.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2018
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja