Érkezik a Nickelodeon Kart Racers 2: Grand Prix

2020. június 17.
8.2571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Bamtang Games fejlesztői bejelentették, hogy a GameMill Entertainment kiadójának segítségével elkészítik a Nickelodeon legjobb rajzfilmjein alapuló gokartos versenyjáték folytatását, ami igencsak nagy izgalmakat kínál.

A Nickelodeon Kart Racers 2: Grand Prix várhatóan PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re jelenhet majd meg, a jól megszokott, akcióban dúslakodó gokartos megoldások társaságában, a főszerepben 30 játszható versenyzővel, méghozzá olyan sorozatokból, mint a JoJo Siwa, a SpongyaBob kockanadrág, a Tini Nindzsa Teknőcök, a Korra legendája, az Invader Zim, a Hé, Arnold! vagy a Fecsegő Tipegők.

A játékban a gokartozás legmagasabb szintjeit ismerhetjük meg, így a száguldás mellett rengeteg power-uppal nehezíthetjük ellenfeleink dolgátt, méghozzá közkedvelt univerzumok, valamint egy- és többjátékos élmények társaságában.

3 hozzászólás

totyak

4 éve, 1 hónapja és 26 napja

Meglátásom szerint ez a játék a karakterek rajongóira próbál építeni, de maga a játék nem tűnik igazán piacképesnek. Annyi ugyanilyen stílusú, csak jobb játék van, hogy csuda. Az alap nekem a Lego Racers, nálam überelhetetlen.

válasz erre

Tommy

4 éve, 1 hónapja és 26 napja

Hát ez nagyon gyenge.

válasz erre

Patrik94

4 éve, 1 hónapja és 26 napja

Mario Kart copy.

válasz erre
Nickelodeon Kart Racers 2: Grand Prix
13.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
tibormolnar205 profiljamarco profilja