Érkezik a cross-play a FIFA 22-be

2022. május 03.
31.0811
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Electronic Arts bejelentette, hogy tervezi a FIFA 22 keresztplatformos játékát PS5-re, Xbox Series X/S-re és Google Stadia-ra - egy új GYIK-ben elárulta, hogy az opció lehetővé teszi majd a más platformokon lévő játékosok elleni játékot az Online Seasons Divíziókban és az Online Friendliesben.

A tesztelés a tervek szerint a közeljövőben kezdődik, de az EA tájékoztatni fogja a játékosokat, ha ez élesben működik a játékban és a Twitteren keresztül.

A teszt a fenti két játékmódra korlátozódik majd, hogy csökkentsék az új problémák játékba való bevezetésének esélyét. Amint élesedik, a játékosok a játék jobb alsó sarkában egy widgetet választhatnak, és onnan engedélyezhetik a keresztjátékot. A barátok keresése mellett lehetőség lesz a játékosok blokkolására és/vagy némítására is.

A barátokkal való keresztjátékhoz hozzá kell adni őket a játékban a barátlistához. Ha a barátodnak is engedélyezve van a keresztjáték, akkor egy jelző fogja mutatni a platformját (ez akkor is megjelenik, amikor az Online Seasonsben randomok ellen játszol). Maradjatok velünk a további részletekért, amikor a teszt élesben elindul.
2 hozzászólás

VaPe

2 éve, 22 napja

Hát nem kapkodták el... röhögő smiley

válasz erre

Patrik94

2 éve, 22 napja

Ennek nagyon itt volt már az ideje!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja