Érkezik a Catherine: Full Body

2017. december 19.
1.8611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A korábbi pletykák után az Atlus nem várt tovább és formálisan is lerántotta a leplet a legújabb Catherine játékról, amivel kapcsolatban egyelőre még nagyon sok a ködös folt, de annyi biztos, hogy PS4-re és PS Vitára is érkezik Catherine: Full Body címmel.

Az Atlus elmondta, hogy a játékról a Famitsu következő lapszámából deríthetünk ki mindent, de miután néhány rajongó idő előtt hozzáfért a laphoz, ezért már most tudjuk mondani nektek, hogy a Catherine: Full Body a korábbi rész egyfajta kibővítése és folytatása is lesz egyben, a főszerepben egy új Catherine-nel, aki Rin név alatt egy zongorista abban a bárban, ahol Vincent is gyakran lóg.

A játék kapni fog egy halom új epizódot és a megszokott anime átvezetőket, amelyek mindegyike szexuális töltetű eseményekkel lesz felvértezve, sőt mi több, újabb befejezésekre és befejező zenékre, online funkciókra, játékmódokra és cross-save mentési lehetőségre is számíthatunk majd.
pletykák után az Atlus nem várt tovább és formálisan is lerántotta a leplet a legújabb Catherine játékról, amivel kapcsolatban egyelőre még nagyon sok a ködös folt, de annyi biztos, hogy PS4-re és PS Vitára is érkezik Catherine: Full Body címmel.'>
1 hozzászólás

Imperator

7 éve, 1 hónapja és 19 napja

Újabb befejezések? ismerősöm azt mondta hogy kb 13 befejezése van, kell ennél több?

válasz erre
Catherine: Full Body
18.499 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja