Érdekes játékbeli utalásokra bukkantak a The Last of Us Part 1-ben

2022. szeptember 06.
24.2081
Mikee profilja, adatai
Mikee
Ellie és Joel posztapokaliptikus kalandjának, a The Last of Us-nak a felújított változata továbbra is elképesztően sikeres, lelkes rajongók pedig érdekes utalásokra, részletekre bukkantak a játékban.

A Naughty Dog klasszikusa immáron a harmadik konzolgenerációra látogatott el, néhány szemfüles gamer pedig érdekes képekre bukkant a The Last of Us Part 1 játszása közben. Felbukkant ugyanis a játékban pár rejtélyes poszter egy parafatáblán sárkányokkal és unikornisokkal, könnyen elképzelhető, hogy egy fantasy cím lesz a csapat következő játéka.

Természetesen ez könnyen lehet a véletlen műve is, messzemenő következtetéseket felesleges ebből a pár poszterből levonni. A stúdió amúgy is előszeretettel utalgat a játékaiban a korábbi címeire, elég csak az Uncharted 4-ben lévő Crash Bandicoot utalást felidézni.

Az viszont felettébb furcsa, hogy a Naughty Dog munkatársa, Hyoung Nam korábban megosztott néhány hasonló témájú koncepciós rajzot, szóval még az is könnyen előfordulhat, hogy ezúttal tényleg igaznak bizonyulnak a pletykák. Egy fantasy tematikájú címet mi azért szívesen megnéznénk tőlük.

4 hozzászólás

Tommy

2 hónapja, 3 hete és 3 napja

De jópofa.

válasz erre

fighterlaci

2 hónapja, 3 hete és 4 napja

Hmmm nem rossz, ügyesen húzzák az agyunkat!

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 3 hete és 4 napja

Mindig kikutatják a cuccokat!

válasz erre

VaPe

2 hónapja, 3 hete és 4 napja

De kíváncsi leszek, mi sül ki ebből!

válasz erre
The Last of Us Part 1
27.790 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaKisember001 profilja