Eltüntették a Star Wars: KOTOR Remake nyomait

2023. szeptember 29.
9.4921
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Sony priváttá tette a Star Wars: Knights of the Old Republic Remake bemutató trailerét és több, a játékot említő tweetet is eltávolított, ami egyesek szerint azt sugallja, hogy a játék törlése a küszöbön áll.

Először a Redditen vették észre a rajongók, hogy privát lett a 2021-es leleplező trailer a PlayStation bemutatójáról, majd azt is felfedezték, hogy a Sony több, a játékot említő tweetet is elkezdett törölni, így csak egy videó maradt, amely több játékot is népszerűsít. Sokak szerint a remake-et hamarosan törlik, hacsak belátható időn belül nem adnak magyarázatot az anyagok eltüntetésére.

A fejlesztő Saber Interactive anyavállalatának, az Embracer Groupnak nem megy mostanában túl jól, a Borderlands stúdiójának, a Gearbox Software eladását fontolgatják, így nem lenne meglepő, ha a KOTOR Remakeről is lehúznák a rolót.

A játék fejlesztésének problémái is jól ismertek, személyzeti viták és kreatív döntésekhez kapcsolódó nehézségek jellemzik, valamint májusi hírek szerint a Sony azt mondta a korábbi fejlesztő Aspyrnek, hogy a játék nem elég "filmszerű".

2 hozzászólás

fighterlaci

2 hónapja, 1 hete és 4 napja

Rohadtul sajnálom.

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 1 hete és 5 napja

Nagyon nagy kár.

válasz erre
Star Wars: Knights of the Old Republic Remake
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Sunyi78 profiljaImperator profilja