Eltüntették a játékosok körvonalait a Warhammer 40,000: Darktideban

2022. december 22.
38.1911
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
Megjelent egy új Warhammer 40,000: Darktide frissítés, amely javítja a stabilitást és ideiglenesen eltávolítja az eddig jól látható körvonalakat, ugyanis a fejlesztő Fatshark szerint a játékosok körvonalai "nem működtek rendeltetésszerűen".

A legújabb gyorsjavításban, amely frissíti a játékot az 1.0.21-es verzióra, letiltották ezt a funkciót, a Steam javítási megjegyzései szerint a stúdió a közeljövőben újra bevezeti a körvonalakat. A Fatshark egy másik összeomlást is kezelt, például, amely néha akkor fordult elő, amikor a játékosok megnyitották az indítót.

Ezen kívül a Warhammer 40,000: Darktide indítója is kapott még néhány frissítést ebben a gyorsjavításban, így mostantól automatikusan észlelnie kell a nagy teljesítményű GPU-kat a laptopokban és az AMD ray-tracing beállításait az indító menüjében engedélyezheti és letilthatja, mielőtt elindítaná magát a játékot.
Warhammer 40,000: Darktide frissítés, amely javítja a stabilitást és ideiglenesen eltávolítja az eddig jól látható körvonalakat, ugyanis a fejlesztő Fatshark szerint a játékosok körvonalai "nem működtek rendeltetésszerűen".'>
3 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 4 hónapja és 14 napja

És az akkor most jó? röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 4 hónapja és 14 napja

Nem játszom vele. Mi volt vele a baj? meglepett smiley

válasz erre

muki

1 éve, 4 hónapja és 14 napja

Hát ez annyira nem nagy para szerintem de ők tudják.

válasz erre
Warhammer 40,000: Darktide
15.300 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaDav2377 profilja