Eltűnt a GRID 2 a digitális disztribúciók kínálatából

2019. augusztus 13.
5.9661
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Minden előzetes bejelentés és jelzés nélkül eltűnt a GRID 2 az összes létező digitális disztribúció kínálatából, így a Steam, a PlayStation Store, de még az Xbox Live is befejezte az autós játék forgalmazását.

Mivel a Codemasters semmiféle részlettel nem volt hajlandó szolgálni, ezért nem tudni, hogy mi történhetett, de alighanem lejártak olyan licencek, melyeket nem tudtak vagy nem akartak meghosszabbítani - például bizonyos autók esetén -, így inkább az egész programot levették a digitális platformokról.

Bár néhány helyen a GRID 2 lemezes változatai még mindig megvásárolhatók, sőt a használt példányok is tökéletesen működnek, de aki legális digitális példányt szeretett volna magának, az mostantól már elbúcsúzhat ettől.
GRID 2 az összes létező digitális disztribúció kínálatából, így a Steam, a PlayStation Store, de még az Xbox Live is befejezte az autós játék forgalmazását.'>
4 hozzászólás

totyak

5 éve, 1 hónapja és 2 napja

Úgy rémlik, mint ha ezt régebben többször is ingyen dobálták volna valami promócióban, szóval igazából már csak annak nem volt meg, akit nem is érdekelt.

válasz erre

Tommy

5 éve, 1 hónapja és 3 napja

Az kemény! meglepett smiley Lazán megoldották.

válasz erre

VaPe

5 éve, 1 hónapja és 3 napja

Na szépen elintézték.

válasz erre

muki

5 éve, 1 hónapja és 3 napja

Fura hogy nem jelzik előre.

válasz erre
GRID 2
7.499 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaDav2377 profilja