Eltolták az abszurd biopunk lövöldözős játék, a High on Life megjelenési dátumát

2022. augusztus 21.
4.8661
Mikee profilja, adatai
Mikee
Az abszurd humorú FPS játék fejlesztői, a a Squanch Games csapata a Twitteren számolt be a rossz hírről, két hónappal később fog majd csak érkezni a játékuk, viszont jó hírrel is tudtak nekünk szolgálni.

A High on Life címre hallgató biopunk játék Justin Roiland ötletén alapul, akinek a neve a Rick and Morty és a Solar Opposites című tévésorozatokból lehet ismerős. A first-person shooter eredetileg idén október 25-én jelent volna meg, viszont a fejlesztőknek több idő kell ahhoz, hogy a a lehető legjobb játékélményt tudják nekünk nyújtani.

A jó hír az, hogy még az idén, december 13-án piacra dobják a játékot, bocsánatkérésképpen egy új előzetest is hoztak nekünk. A High on Life egy igazi őrültségnek ígérkezik, a játékban egy intergalaktikus fejvadászt fogunk irányítani, aki egy idegen kartellnak a nyomába ered, akik embereket rabolnak el és fogyasztanak el drogként.

Kalandjaink során élő, beszélő fegyverek, a Gatlian faj képviselői lesznek a társaink, akik nem csak a játékmenetben fognak különbözni egymástól, hanem a személyiségük, a megjelenésük is eltérő. A High on Life PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re fog érkezni decemberben, a Game Pass kínálatában az első naptól kezdve elérhető lesz az abszurd FPS.Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

VaPe

3 hónapja, 3 hete

Ahhhhhaaaaaa, jajjj de kár hogy később jön amiről eddig nem is tudtunk.......

válasz erre

Patrik94

3 hónapja, 3 hete

Sosem hallottam róla.

válasz erre

fighterlaci

3 hónapja, 3 hete és 1 napja

Biztos nem volt még elég beteg, kell bele ezaz.

válasz erre
High on Life
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Mikee profiljakarolyk3 profiljamarco profilja