Először mutatkozott meg a gyakorlatban a Nintendo Switch érintőképernyője

2017. január 24.
4.3761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Nintendo Switch konzol hordozható részén megtalálható kijelző kapcsán bár a japánok nem igazán reklámozták korábban, azonban az egy érintésre érzékeny képernyő, amelyről egyelőre még nem igazán kaptunk gyakorlati prezentációt korábban.

Néhány órával ezelőtt azonban megtört a jég, az All Games Delta csapata ugyanis feltöltött egy videót a Youtube-ra, amely nem tudni pontosan, hogy hol készült, ellenben az nagyszerűen szemügyre vehető általa, hogy mégis mire lesz képes a gyakorlatban a konzol érintőképernyője.

A videón éppen egy aktuális Skylanders-játékot mutatnak be nekünk, de természetesen a legtöbb Switch-re megjelenő alkotás támogatja majd a lehetőséget, ami hordozható alakban igencsak komoly segítséget jelenthet majd a játékosok többségének.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

WarriorAutobot

7 éve, 11 hónapja és 21 napja

Kb. mint egy sima tablet.

válasz erre

totyak

7 éve, 11 hónapja és 21 napja

Ennek akkor lenne igazán értelme, ha játék közben lenne egy virtuális kontroller a kijelzőn, mint egy telefonos, tabletes játékban. Ha csak a menüben lehet mászkálni a tapi nkcióval, akkor az felesleges.

válasz erre

rDAVE

7 éve, 11 hónapja és 21 napja

Tényleg érdekes, hogy mennyire nem mutogatták. Nem fontos, hiszen ma már mindent tapizni lehet, PS Vitát még duplán is, de azért mégis van egy ilyen funkció, szóval fura, hogy nem tüntetik fel gyakrabban. Talán csak akkor jött elő egyszer, amikor felrakták Nintendo oldalára a részletező képeket.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja